Bo bliver bare ved med at fange flotte bækørreder…

Drømmefiskeriet fortsætter….


Efter et par dage hvor der har været få aktive fisk, og hvor disse var mere end vanskelige, bød denne aften igen på et godt fiskeri.
Jeg ankom til åen kl. 2045 og allerede i første sving, var den en stor aktiv fisk..jeg havde lige bundet en French Partridge variant str. 10, og den blev taget 2. gang, den drev ned over fisken. Straks efter at jeg satte krogen, gik den fri af vandet, og til min overraskelse var det en rigtig stor bækørred.
Efter en lang fight gled den endelig i nettet, og nu kunne jeg beundre en smuk bækørred på 54 cm, som efter et par billeder kunne svømme retur til standpladsen.
En halv time senere fik jeg en flot bækørred på 36 cm, som også lod sig overliste af min nye FP-variant, og lidt efter kl. 22 sluttede jeg en fantastisk aften af med en flot regnbueørred på 51 cm. Den lod sig først overliste, da jeg satte en Mohican Mayfly på, som jeg havde fået af Benjamin Türy