Tørfluer lokker de store bækørreder frem på VOSFs fiskevand…

Jeg får blå mærker på armene af alt det kniberi, som jeg udsætter mig selv for i disse dage…men den er god nok, det er ikke en drøm, men drømmefiskeri – det er det så sandelig.
Var ved åen kl. 20, og de næste 3 timer havde jeg et fiskeri efter store bækørreder, som jeg nok aldrig glemmer.
Startede med at smide en fin bækørred på ca. 45 cm. Kort tid efter lykkedes det mig at overliste en smuk bækørred på 43 cm.
Omkring kl. 22 spotter jeg en god fisk. Min French Partridge levere endnu engang, da en stor bækørred inhalerer den. Efter en vild fight, kan jeg nette en pragtfuld bækørred på 48 cm.
I dagens sidste lys ser jeg endnu en stor fisk, og den kan heller ikke stå for den franske forbindelse. Endnu engang oplever jeg en fuldstændig vild fight, hvor baglinen skal i brug, da den bare vil opstrøms. Til sidst må den også en tur i nettet, og mens mørket sænker sig over ådalen, kan jeg genudsætte dagens største på 49 cm.

Bo Oelenshlæger Madsen‎