Bo fortæller fra Kongeåen!

Da jeg riggede til, kom Benjamin Türy også til pladsen, og vi slog følgeskab langs åen, på udkig efter en god fisk eller to.
Som en konsekvens af vejret havde jeg ikke den store tiltro til at opleve nogen spinnerfald her til aften, og som forventet kom der næsten ingen majfluer drivende ned af åen.
Selvom forholdene virkede meget vanskelige, skulle vi ikke gå ret langt, før jeg spottede den første fine fisk, og der skulle ikke mange kast til, før den inhalerede min French Partridge str. 8….jeg tror, vi begge blev lidt overrasket over størrelsen – især da den lå i nettet, hvor vi rigtig kunne se, at det var en tromle tyk smuk bækørred på 45 cm…

Senere på aften spottede vi endnu en god fisk, men Benjamin kunne desværre ikke lokke den til fluen.
På vej tilbage til bilen ser jeg en god fisk mere. Den tager ligeledes min French Partridge med et ordentligt skvulp, og efter en fin fight glider der en regnbueørred på 48 cm i nettet.
Jeg kniber lige mig selv i armen en ekstra gang 🙂