Michaels flotte laks

‘Dagen i dag skulle være den dag, hvor jeg nu kan kalde mig for lakse fisker’, fortæller vores formand Michael Deacon.
‘Efter næsten 40 års fiskeri i Kongeåen, der strømmer forbi mit hus havde jeg held til at snyde en forårslaks. Som jeg plejer til laksepremieren, startede jeg ved Frihedsbroen og fiskede nedstrøms i de mange høller og sving. Alt er som det plejer at være. Benjamin møder jeg, og vi ønsker hinanden godt nytår. Sidst vi mødtes var til premieren sidste år. Der sker intet, og forventningerne aftager. Tankerne flyver, og pludselig hænger wobleren i en piletræ, shit.
Nå, vil opgive for i dag, men binder alligevel en nye wobler på linen. Så ringer Benjamin og siger, at han har fisk. Lidt misundelig er man vel. Jeg stopper fiskeriet og vil gå tilbage og se hans flotte fisk. På vej tilbage tager jeg et sidste kast der, hvor halmstakken lå en gang, og mens jeg kiggede efter Benjamin, var der fisk minsandten. Nu var det min tur til at ringe til ham, yes! Han kom til undsætning og landede fisken i hans net. Jeg var selvfølgelig ikke forberedt på fangst. En blank forårs laks på hele 91 cm og 7.5 kg var min!
Nu må jeg vente et helt år, til næste laksepremiere. Tak til Kongeåen og laksen.’
Formand Michael