Sæsonslut!

Kære medlemmer af VOSF

Så er det slut med fiskeri i åerne for denne gang, så gydefiskene kan få ro til deres gydninger. Vi håber, at I har haft gode oplevelser i løbet af året, selv om gydefiskene lod vente på sig på grund af den manglende regn og først for alvor kom op på vores fiskevand i oktober. Til gengæld var der godt gang i tørfluefiskeriet i løbet af sommeren med mange fine bækørreder og en del stallinger.

Vi fået et rigtig godt tilbud fra Vejen Bibliotek, nu hvor sæsonen er slut. De tilbyder en særlig rabat til medlemmer af VOSF til en aften med oplæsning og foredrag om ‘Den fantastiske ål’. Arrangementet finder sted den 14. november kl. 19 på Vejen Bibliotek.

Du kan læse mere og tilmelde dig via dette link: https://vejbib.dk/arrangementer/foredrag/den-fantastiske-aal

Tilmelding er påkrævet og betaling sker ved tilmelding, hvor du markerer, at du er medlem af VOSF, så du får rabat.

Mvh
Bestyrelsen