Bo Madsen, med en stor laks

I torsdags troede jeg at laksekvoten for laks over 75 cm var lukket i Kongeåen, men VOSF havde jo fået tildelt en særlig kvote på 2 store laks samt 2 små laks, så der var stadig chance for én af Kongeåens forårslaks…

Efter et par timer langs åen og efterhånden et godt stykke fra bilen huggede en stor laks, og efter en tung og lang fight kunne jeg lande min nye pr. fra åen.

Laksen huggede på en meps 5 med sølv ske, og målte 109 cm med en vægt på 12,6 kg.

Som det ses på billederne, havde den svamp på hovedet, så jeg er rigtig godt tilfreds med, at den ikke skulle genudsættes.

Ene mand med stor laks, og en lang tur tilbage til bilen…jeg ved ikke hvor mange gange, jeg måtte stoppe op på turen, og til sidste slæbte jeg bare laksen gennem græsset, da kræfterne var brugt op ??.

Der er afleveret skælprøver til Formanden for VOSF, så det bliver spændende at se, hvad de kan fortælle om laksen.