Opdatering af Laksekvoten

Kære medlemmer af VOSF

Som I måske allerede har opdaget, så er der sat STOP for hjemtagelse af store laks over 75 cm fra Kongeåen og Vejen Å, fordi den fælles kvote på 21 laks nu er hjemtaget.

MEN – efter aftale i Kongeåens Sammenslutning har vi på VOSFs fiskevand en særlig kvote på 2 store og 2 små laks, som er reserveret til os. I må derfor stadig hjemtage laks fanget på VOSFs fiskevand i Kongeåen og Vejen Å. Der er endnu ikke er nogen, der har været heldige, selv om der har været flere kontakter med laks.

For at vi kan styre kvoten, skal I ringe til Simon på mobil 21792230, og helst før I indberetter jeres fangst. På den måde kan vi regulere tælleren, så det ikke kommer til at se ud, som om at nogen ulovligt har hjemtaget en laks.

Knæk og bræk på VOSFs fiskevand.

Det bliver spændende at følge, hvem der kommer først, nu hvor regnen endelig er kommet, og der er nye fisk på vej op i åen.