Foredrag og klubaften den 27. marts

Mandag aften holdt VOSF en foredragsaften om fiskeri efter Artic Char  (havgående Grønlandsk rødding)
Foredragsholderen Kasper Thomsen var god til at fortælle om fiskeriet i en elv nær Holsteinsborg (3 timers sejlads derud), samt fortælle om de specielle  forhold omhandlende natur, befolkning, flora , insektliv, fangster, grej, kunstfluer og måder han havde fisket på i den skønne vildsomme natur.

En dejlig aften med skønne billeder og en medrivende ordstrøm – godt fortalt, og vi var alle med – juniorer og selv de gamle garvede. Tak for det Kasper.

Vi takker også Bent hos Kolding JAGT & FISKERI, der havde sponsoreret præmierne til amerikansk lotteri, hvor alle præmier, hvor mærkeligt det end lyder, alle blev vundet af juniorer, som også snuppede et fiskekort til Drostrup Fiskesø sponsoreret af VOSF. Også en tak til Else for bagværk. Det må hun gerne gentage en anden gang.

Knæk og bræk til jer, der nu tør tage en tur op til Vestgrønland, (når I har samlet penge og mod dertil), men tag en lige en snak med Bent i Kolding Jagt&Fiskeri om grej forinden, så I ikke kommer til at stå deroppe med brækkede stænger ligesom Kaspers makker.

Calle.