02/11 af Simon Simonsen:

En 7b69513945-Anders%20Kiilaf vores juniormedlemmer fik en rigtig stor fisk i vores fiskesø i Drostrup.

Her fortæller Anders historien:
Jeg havde været til grejaften i klubben mandag, og hørte her om de store fisk på
over 6 kg, der var sat ud til søndagens medlemstræf. Fisken var desværre ikke blevet fanget til træffet. Derfor besluttede jeg mig for at tage derud torsdag efter skole.
Jeg havde tidligt fri torsdag, og var ude ved søen omkring middag. Jeg fiskede i 2 timer med en hjemmelavet trutta, som jeg lavede på juniorlederkursus’et i år, dog uden held.
På min tur rundt om søen med polaroidbriller, ser jeg en stor fisk qruise rundt i overfladen. Jeg står og kaster til den i små 10 min, og lige pludselig flår den blinket ud af munden på en anden fisk, som var ved at tage den. En vild fight går igang på min bløde powerbait stang. Lander efter et lille stykke tid en fisk på godt 6 kg, som dårligt kan være i mit net.
Fed dag i Drostrup, godt at der er kommet større fisk i !