02/11 af Simon Simonsen:

Et af vore nye juniormedlemmer fik fisk i Kongeåen den sidste dag i sæsonen. Her Jonas Andersen 2015fortæller Jonas selv historien:
“Jeg og min fiske makker senior medlem Thomas Højbjerg valgte at benytte den sidste dag i åen på lidt afslappende fiskeri. Vi valgte at køre til “halmstakken” hvor vi fiskede et lille stykke grundigt igennem, da en lille regnbueørred valgte at tage en Mepps kobber spinner str. 3 med sorte prikker. Vi fiskede lidt videre, da jeg pludselig får lavet et kast lidt for langt, så den ligger på modsatte side. Jeg trak forsigtig spinneren, så den landede i vandkanten, og jeg spandt spinneren stille og roligt ind, da havørreden huggede hårdt. Herefter startede fighten med den stærke fisk, der varede i ca. 7 min. Resultatet var en super flot havørred på 46 cm og 1,08 kg. Fantastisk slutning på året i godt selskab.

Selvom min makker ikke fik nogen fisk, fik han dog taget nogle fantastisk gode billeder af naturen ved vores fiskevand.”

Kongeå1 (2) Kongeå1 (3) Kongeå1