Flot regnbueørred i Kongeåen!

Af Bo Oelenshlæger Madsen:
Efter et par nulture tog jeg her til aften op på det stykke af VOSFs fiskevand, hvor jeg forleden fik bækørreden på 44 cm.
Jeg var ved åen kl. 2130, og spottede hurtigt et par gode fisk, som jeg dog ikke kunne få til at tage min BWO str. 16.
Lidt før det blev mørkt gik jeg ned til stedet, hvor jeg have fået bækørreden, og i det døende lys kunne jeg se, at der stod en god fisk, som gang på gang tog noget meget småt på overfladen. Efter et par forsøg med BWO str. 16 uden resultat, skiftede jeg til en Parachute Olive str. 18, og i andet kast blev den taget.
Jeg havde forventet, at det nok var den flotte bækørred fra forleden, men blev hurtigt klar over, at det var en bedre og meget stærkere fisk jeg havde kroget, og efter en lang fight gled denne smukke regnbueørred på 49 cm i nettet.