Kongeåen åbner den 16. april

Kære medlemmer af Vejen og Omegns Sportsfiskerforening

På fredag den 16. april må der igen fiskes på VOSFs fiskevand i Kongeåen, Vejen Å og Gels Å. Vi glæder os til at mødes med jer, selv om vi stadig skal passe på hinanden og holde afstand, når vi mødes ved åen. Så kan vi bare håbe, at der også er fisk, som vil bide på krogen, selv om vejret og vandet stadig er lidt køligt.

Inden du starter din fisketur, er det vigtigt, at du kender de regler, som gælder for VOSFs fiskevand. De opdaterede regler er vedhæftet til denne mail. Husk især at klemme modhagerne ned på din krog og at bruge en cirkelkrog uden modhage, hvis du fisker med orm. Find eventuelt flere informationer om foreningen og vores fiskevand på hjemmesiden: www.vosf.dk, eller på vores side på Facebook.

Alle fangster skal indberettes, også hvis fisken genudsættes, så vi får en oversigt over, hvor mange fisk der bliver fanget. En nem måde er at bruge app’en ‘Fangstjournalen‘ på din smartphone, hvor du kan registrere din fangst med det samme, mens du står ved åen. Samtidig får forskerne på DTU Aqua adgang til dine fangstdata, så de kan bruge dem til at kortlægge og udvikle lystfiskeriet i de kommende år. Du kan dog også registrere din fangst på vores fælles hjemmeside www.sydvestjydsk.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen, og vi ønsker knæk og bræk til alle med den kommende sæson.

På gensyn ved åen, og knæk og bræk!

Bestyrelsen for VOSF