Den nye sæson!

Kære medlemmer af VOSF

Så starter den nye sæson lige om lidt, og vi ser frem til at møde jer ved Kongeåen og Vejen Å, og måske endda ved Gels Å. Vi har opdateret de regler, der gælder for fiskeri i vores forening, og de er vedhæftet, så I kan læse dem, inden I starter jeres fiskeri.

Vi gør især opmærksom på, at der skal benyttes kroge uden modhager. Desuden skal der stadig bruges en cirkelkrog, hvis man fisker med orm. Husk også det obligatoriske fisketegn for alle mellem 18 og 65 år (fisketegn.dk). VOSF har selv tre kontrollører, som I vil møde ved åen, men også Fiskerikontrollen kigger forbi en gang imellem.

Fra bestyrelsen er vi opmærksomme på, at havørredbestanden er gået tilbage de seneste år. For at få flere gydefisk anbefaler vi, at man begrænser hjemtagelsen af havørreder i løbet af sæsonen. Laksekvoten for Kongeåen bliver opdateret på www.sydvestjydsk.dk, og det er vigtigt, at I holder øje med siden, inden I tager på fisketur. I år har vi en særlig kvote til medlemmer af VOSF på to store og to små laks, og ellers fisker vi på hovedkvoten, hvis den stadig er åben.

Kontakt endelig bestyrelsen, hvis I har spørgsmål eller ideer, og ellers glæder vi os til at møde jer ved åen.

Knæk og bræk me den nye sæson

Bestyrelsen