Lystfiskeriets Dag 2018

Lystfiskeriets dag.

20 gamle og nye ??? lystfiskere var troppet op ved Vejen og Omegns Sportsfisker Forenings Put and Take sø i Drostrup nord for Vejen, hvor Pinsesolen rigtig dansede, og hvor ørrederne til tider slog smut med halen og i pompøse spring brød vandoverfladen.

Lidt træg var bidelysten i starten, men efter et par grill-pølser var røget indenbords skyllet ned af diverse drikkelse, tog bidelysten til.

Ved indvejningen efter 4 timers intens fiskeri, havde 7 ørreder kapituleret og 3 andre var stået af til et lidt længere liv i søens dunkle dyb.
Præmieoverrækkelsen  blev overværet af alle, der fik en lille erkendtlighed fra ABU i form af en spinner/blinker, hvorimod Albert Stab Halkær, 11 år, fik en flot ABU spinnestang med hjul sponsoreret af ABU for størst fangede fisk – en guldørred på 2,55 kilo.
En stolt nyfødt lystfisker drog fra søen denne dag.