9.11. – En minderig dag med succes.

 

 

 

 

 

 

Efter p-gruppens mange forsøg både ved å, sø og kyst i det forgangne efterår med regn, oversvømmelser og blæst lykkedes det endeligt med en god fangst af signalkrebs i Gesten Å.
Hans Jørgen havde forberedt turen med en masse nye krebsebrikker med madding samt adgang til åen helt oppe i Gesten. Mange af os havde ikke prøvet den ædle kunst med at bringe krebsene på land, men det lykkedes at fange godt 60 i det ret høje, grødefri vand. Fangsten blev herefter transporteret til Drostrup til videre forarbejdning. Efter 5 min i kogende vand med dild, salt og sukker og peberkorn, var de klar til at blive fortæret sammen med ristet franskbrød og en lille skarp.
Rigtig hyggeligt en lidt kold efterårsdag og sammen med donerede pølser fra Calle gik alt op i en højere enhed.
Tak for en fin tur – vi prøver næste år igen.

Poul