14/06: Havørred og hvaler på Årø natfisketuren

Årø 1 - 2015 Vi var 10 juniorer og 4 voksne på turen til Årø. Vi havde lånt en sommerhus have som lejrplads med de nye telte, kun 300 meter fra nogle af øens ørred hot spots. Lakse-Emil tog hurtigt en undermåler og en time senere fik Flemming en målsfisk. Knud og Mikkel Sørensen mærkede også fisk, men fik dem ikke på krogen. Frederik og Mikkel Schmidt fik et par fine hornfisk. Efter grillpølse og grillet hornfisk fordelte vi os på tre natfiskepladser. Anders havde næsten en fisk i nettet og Mikkel Schmidt miste en målfisk. På den anden side af øen mistede Jeppe en fin 2 kg fisk efter kort tids fight. Natten sluttede med bålhygge til kl. 01 og tre timer senere var de morgenfriske på kysten igen. Søren sluttede morgenen med en lille havørred tyksak på 42 cm og var den eneste der fik fisk med hjem. Alt i alt en rigtig fin tur med masser af kontakter med havørreder og hornfisk. Ja vi så også jagende marsvin, hev et dødt en af slagsen på land og fangede havkarusse og kutling på Årø havn. Emil vandt vandrepokalen (fiskekasket) som nu skal med på tur hver gang året ud. Tak til alle for godt selskab og især tak til chaufførerne Søren, Knud og Morten.

Mon ikke vi skal til Årø igen næste år.

Årø 3 - 2015 Årø 4 - 2015 Årø 2 - 2015 Årø 5 - 2015

 

Flemming.