25/05: Stor laks fanget af Emil Nielsen

Juniorerne Emil & Jeppe på fisketur, og her er deres historie:

Efter ankomst til fiskestedet, beslutter Emil Nielsen og Jeppe sig for at fiske i et sving ved frihedsbroen. Emil laver et kast i svinget, og haler lidt ind og pludseligt springer der en fisk op af vandet. Fisken trækker hårdt i linen.! De opdager begge, at det er en stor Laks, som Emil har på krogen. Jeppe beroliger Emil og siger at han nu skal tage det stille og rolig. De ser begge to at Laksen er kroget godt, da den kommer op i overfladen. Jeppe prøver at få fisken i et net ved kanten, men nettet er for alt for lille til Laksen. De råber på hjælp, og der kommer en ældre herre ilende, og ved fælles hjælp får de fisken på land.

Emils laks

Kampen varede 10-15min, inden Laksen blev træt.
Laksen vejede 8.44 kg og længden 93 cm.
Den blev fanget på 9 fods Savage gear stang og en Mepps 3 spinner.

emil2Emil med Laks